Lapland dag 5: afscheid nemen

Onze laatste dag in Lapland belooft in tegenstelling tot de vorige, niets speciaal te worden, we gaan ons vooral in het vliegtuig bevinden.

Hoog tijd dus om terug te blikken op onze geweldige vakantie in Lapland.

Uniek, onvergetelijk, magisch, fantastisch, … . Het zijn slechts enkele woorden die onze reis naar Lapland beschrijven. Deze reis was in de verste verte niet te vergelijken met onze vorige reizen en is zeker voor herhaling vatbaar.

We tuimelden van de ene onvergetelijke ervaring in de andere en hebben enorm genoten van de reis, de gastvriendelijkheid en de levenswijsheid van ‘Lapland’.

Daarnaast ook een dikke pluim voor World of Travel en Asteria Expeditions voor de zorgeloze organisatie en de gastvriendelijkheid van alle mensen die we ontmoet hebben in en rond Snow Village.

Mocht je ooit de mogelijkheid hebben om Lapland te bezoeken dan zou ik het zeker en vast doen. Het is een echte aanrader!

Het enige minpunt van onze reis is dat we het Noorderlicht niet hebben, kunnen vastleggen op foto, maar dan hebben we tegelijk ook een excuus om ooit nog eens terug te keren. 🙂

Mocht je nog vragen hebben over het kiezen of organiseren van een reis naar Lapland? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen via maarteking@gmail.com.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.