Believe the hype sweater

Ik draag graag leuke kleding, dus toen ik de sweaters van Believe the hype laatst op Decovry zag, twijfelde ik geen moment om er eentje aan te schaffen.

Decovry is een website waar een wekelijkse verkoop van een achttal ongeziene design en decoratie merken op plaats vindt. Doordat Decovry rechtstreeks met het merk samenwerkt, bieden zij de producten met bijzondere kortingen aan.

Zo ook bij de sweaters van Believe the hype, een ‘Do It Yourself’ fashion merk uit Amsterdam. Hun kledij staat vooral bekend om de grappige, creatieve en motiverende quotes die erop staan.

Ik bestelde een zwarte sweater met de tekst ‘Not a morning person’ op via Decovry. Het was wel nog even wachten tot de verkoop gesloten werd. Pas daarna wordt je artikel ook echt aangekocht bij het merk zelf en erna ook verstuurd.

Het is dus nog wel even wachten op het pasmoment!

Tussentijds word ik goed op de hoogte gehouden van het hele proces aan de hand van gepersonaliseerde e-mails. Ik voel me op geen enkel moment niet geïnformeerd.

Na ongeveer een tweetal weken ontvang ik mijn sweater.

De eerste indruk

De sweater voelt goed aan en ook de super zachte voeling straalt kwaliteit uit. Ik kan niet wachten om de sweater te passen.

Voor mij persoonlijk is de pasvorm niet perfect, maar het is dan ook een over sized model. Ik draag lever kledij die goed aansluit bij mijn lichaam.

Na een tijdje stoort het over sized model me al niet meer en zie ik er tegenop om de sweater ’s avonds uit te doen.

12773073_978693188880709_577113381_o

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je een miskoop doet, maar dat het daarna één van je favoriete kledingsstukken wordt? Deel het gerust!

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.